Samba Brazil – ny slot på William Hill

Den årliga karnevalen i Rio arrangeras i februari varje år, så årets upplaga är tyvärr förbi sedan länge. På William Hill kan du dock ta del av festligheterna året om, detta genom den nya videoslotten Samba Brazil. Denna videoslot bjuder på en riktigt läcker och exotisk spelupplevelse med en utmärkt ljudbild som för tankarna till Rios stränder och gator fyllda av karnevalståg. Symbolerna består bland annat av sambadansare, eldkonstnärer och trummor.

samba-brazil-slot

Bonusspel och bonusvinster

Samba Brazil är fullmatad med extrafunktioner. I det ordinarie spelet finns till exempel expanderande vilda symboler och bonusvinster som kan ge upp till 750 gånger radsatsningen. I bonusspelet finns möjligheten att vinna både kontantpriser, free spins och multiplikatorer för free spins. Du klickar helt enkelt på olika maracas för att avtäcka dina överraskningar. Samba Brazil är väl värd några snurr.