iPad

Vinn iPad hos Mr Green

Till och med måndagen den 9 april pågår en påsktävling hos Mr Green där du har chans att vinna en av tretton iPads. Om du är sugen på att få en splitterny iPad i påskpresent bör du alltså omedelbart skynda dig över till Mr Green innan denna kampanj tar slut.

Varje dag under tävlingsperioden anger Mr Green vilket som är dagens utvalda spel. Spela minst 20 rundor på dagens spel som deltar du automatisk i utlottningen nästa dag och har chans att vinna en iPad. Observera att det endast är spel för riktiga pengar som räknas.

Mr Green är ett stort svenskt nätcasino som erbjuder spel från fem olika spelleverantörer, något som är tämligen unikt i nätspelsbranschen.

Hos Mr Green hittar du spel från NetEntertainment, Microgaming, Wager Works ITG, NYX Interactive och Betsoft Gaming. Samarbetet med Microgaming offentliggjordes alldeles nyligen och hos Mr Green håller man just nu på att integrera alla roliga spel från Microgaming i sortimentet. ”Nya” spel utlovas varje vecka under våren!

Har du inget spelkonto hos Mr Green? Registrera dig och gör din första insättning så får du 100% bonus + 10 gratissnurr på nya slotmaskinen StarBurst.

Få upp 50 gratissnurr per dag från Mr Greens lyckohjul

Mr Green introducerar nu ett lyckohjul som kan dela ut både insättningsbonusar och gratissnurr. Varje dag har du chans att få en insättningsbonus på upp till 100% eller upp till 50 gratissnurr. Totalt finns 5 000 gratissnurr att dela ut varje dag.

Varje dag snurras lyckohjulet hos Mr Green för att se om det kommer att dela ut gratissnurr eller insättningsbonusar den dagen.

Om lyckohjulet stannar på insättningsbonusar kommer olika insättningsbonusar att vara tillgängliga varje timme under dagen, från 10% till 100% bonus. Varje bonus är tillgänglig i en timme. Maximalt bonusbelopp per insättningsbonus är 1 000 kronor, oavsett procentandel. Du kan alltså få upp till 1 000 kronor i bonus oavsett om du har fått en insättningsbonus på 10% eller en på 100%. Du kan bara få en insättningsbonus per dag.

Om lyckohjulet stannar på gratissnurr får du veta vilka spel som har gratissnurr att dela ut. Totalt 5 000 gratissnurr kommer att vara tillgängliga under 30 minuter någon gång mellan klockan 18:00 och 22:00. De första spelarna som loggar in till detta spel under rätt halvtimme får 50 gratissnurr var tills de 5 000 gratissnurren är slut. Du kan inte få fler än 50 gratissnurr per dag även om du loggar in flera gånger. När du har mottagit (aktiverat) gratissnurr har du 30 dagar på dig att använda dem.

Det är endast spelare som har gjort minst en insättning till Mr Green som kan få gratissnurr. (Du måste ha gjort din insättning senast klockan 23:59 dagen innan utdelningen av gratissnurr för att du ska räknas som insättande medlem.)

Lyckohjulet kommer att finnas tillgängligt från tisdagen till torsdagen den 7 juni . Insättningsbonusar och gratissnurr har ett omsättningskrav på 35x.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *